| Grog herbaciany | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: łatwy Głosów: 1Ocena: 3.00
- 50 ml winiaku
 - 1 łyżeczka herbaty
 - 1 plasterek cytryny
 - 3 kostki cukru
 - 150 ml wody
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Herbatę zalać 150 ml wrzącej wody, naparzać 6 - 8 min. Napar wlać do szklanki z metalowym uchwytem, włożyć kostki cukru i plasterek cytryny. Na koniec wlać winiak, zamieszać i szybko podawać.
 | 
	|  | 
	| Region:  Kuchnia polska | 
	|  | 
		| Przepis czytano już 6474 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |