Kieszonki z indyka faszerowane grzybami leśnymi | 
	 | 
		Poziom: średni Głosów: 0 Ocena: 0.00  Składniki: świeże grzyby - 100 gramów 
 
średniej wielkości cebula - 1 sztuka 
 
olej słonecznikowy - 80 mililitrów 
 
Suszone śliwki - 10 gramów 
 
majeranek 
 
Ząbek czosnku - 1 sztuka 
 
Przyprawa do mięs Knorr  
 
wędzony boczek - 8 plastrów 
 
Fix Kieszonki schabowe z pieczarkami Knorr - 1 sztuka
 
  | 
	Opis przygotowania: Pokrój grzyby na ćwiartki, cebulę w kostkę i podsmaż wszystko na oleju. Dodaj śliwki pokrojone na małe kawałki, dopraw wszystko majerankiem, posiekanym czosnkiem i odrobiną Przyprawy do mięs KNORR i dobrze wymieszaj, 
Pokrój pierś z indyka na plastry o grubości 1 cm. Zrób w każdym kawałku mięsa kieszonkę poziomo nacinając mięso ostrym nożem. Włóż w przygotowane nacięcia farsz i owiń każdy kawałek mięsa 2 plastrami boczku. 
Podsmaż tak przygotowane kotleciki z obu stron na patelni, zalej Fixem Kieszonki schabowe z pieczarkami KNORR przygotowanym według przepisu na opakowaniu. 
Gotuj całość 5 minut i podawaj. | 
	 | 
		 | 
	| Przepis został dodany przez:  mlynek | 
	| Przepis czytano już 4612 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |