przepisy kulinarne
  
Rejestracja | Zapomniałem hasła





Pomarańcza z grilla


Poziom: b. łatwy
Czas: 5 min.
Porcji: 2
Głosów: 1
Ocena: 2.00
Składniki:
- 4 plastry pomarańczy (po 0,5 cm)
- papryka mielona
- sól
- pieprz mielony

Opis przygotowania:
Plastry pomarańczy posypać przyprawami i zostawić na 20 minut. Rozgrzać elektryczny grill. Piec pomarańcze po 2 minuty z każdej strony .
Opis / Uwagi:
Egzotyczny dodatek do drugich dań , szczególnie do potraw z grilla.
Region:  Kuchnia tajska
Sposób przygotowania:  Grillowane
Przepis został dodany przez:  babciagramolka
Przepis czytano już 5996 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)
















Chcesz być informowany o wszelkich nowościach w serwisie? Wpisz swój adres e-mail:

Wpisz się
Rezygnacja


strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin