|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Pasta z żółtego sera |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 10 min. Głosów: 4 Ocena: 3.50 Składniki: 20 dag sera żółtego
3 dag masła
2 gotowane żółtka
3 dag musztardy
|
Opis przygotowania: Ser zetrzeć na drobnej tarce, dodać przetarte żółtka, masło i musztardę do smaku. Całość wymieszać i utrzeć na pulchną masę. |
|
Sposób przygotowania: Na zimno | |
Przepis czytano już 8460 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|