przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Sos koperkowy

Poziom: b. łatwy
Czas: 20 min.
Głosów: 3
Ocena: 2.33
Składniki:
- 2 szklanki wywaru z jarzyn
- 1/2 szklanki śmietany
- 2 łyżki masła
- 2 łyżeczki mąki
- 3 łyżki posiekanego koperku
- sól
- cytryna

Opis przygotowania:
Z masła i mąki rozbić jasną zasmażkę i rozprowadzić przestudzonym wywarem. Zagotować, przyprawić solą i odrobiną soku z cytryny. Dodać śmietanę i koper.
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis czytano już 9075 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin