|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Jajecznica z pomidorami |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 3 Ocena: 5.00 Składniki: - 8 jaj
- 3 - 4 dkg tłuszczu
- 25 dkg mleka
- 20 dkg pomidorów
- natka pietruszki
- sól
- pieprz do smaku
|
Opis przygotowania: Pomidory umyć, sparzyć, obrać ze skórki, pokrajać w cząstki. Jaja umyć, wybić ze skorupek do naczynia, wymieszać z mlekiem, wlać na rozgrzany na patelni tłuszcz, dodać pomidory i smażyć powoli ciągle mieszając aby równomiernie się ścięły. Pod koniec smażenia dodać posiekaną natkę pietruszki, doprawić. |
|
Sposób przygotowania: Smażone | |
Przepis czytano już 8134 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|