|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Le Cordon Bleu |  |  |  | Składniki:Poziom: średni Głosów: 1Ocena: 5.00
- 4 kotlety cielęce
 - 4 plastry ementalera
 - 4 plastry szynki
 - sól
 - pieprz
 - 2 jajka
 - bułka tarta
 - mąka do panierki
 
 
 |  | Opis przygotowania: Kotlety umyć, osuszyć, zrobić kieszeń, włożyć szynkę, ser, zepnij wykałaczkami. Kotlety natrzyj solą i pieprzem. Mięso w mąkę, jajko, bułkę tartą, docisnąć.
 Smażyć na jasno brązowo po 7 min strona.
 |  |  |  | Sposób przygotowania:  Smażone |  |  |  | Przepis został dodany przez:  andrzejek1 |  | Przepis czytano już 6492 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |