Stek z ananasem | 
	 | 
		Poziom: średni Głosów: 1 Ocena: 5.00  Składniki: - 25 dag rostbefu 
- 30 dag świeżego ananasa 
Marynata: 
- po 10 łyżek sosu sojowego i soku ananasowego 
- 1 łyżeczka oleju sezamowego 
- 1 łyżka miodu
 
  | 
	Opis przygotowania: Przygotuj marynatę: składniki połącz i wymieszaj. Mięso włóż do marynaty na co najmniej 2 godziny. Potem wyjmij, osącz z marynaty i upiecz na grillu. Ananas pokrój w plastry i również upiecz na grillu. Stek podawaj z ananasem. | 
	 | 
	| Region:  Kuchnia amerykańska | 
| Sposób przygotowania:  Grillowane | 
	 | 
		| Przepis czytano już 8666 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |