|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Parówki w panierce bd |
|
Poziom: średni Głosów: 3 Ocena: 3.33 Składniki: - 8 szt parówki cienkie
- 1 szt jajka
- papryka w proszku - ostra
- sól
- pieprz
- bułka tarta
|
Opis przygotowania: Z parówek ściągnąć folię. Jajko rozbić, dodać do niego ostrą paprykę w proszku, sól, pieprz i wymieszać widelcem.
Parówki maczać w jajku, w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym tłuszczu. Po usmażeniu parówki wykładać na ręcznik papierowy.
Podawać na ciepło lub zimno z dowolną sałatką lub z pieczywem i ketchupem, musztardą. |
|
|
Przepis został dodany przez: adam | Przepis czytano już 5998 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|