|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Gołąbki z nadzieniem z ziemniaków |  |  |  | Składniki:Poziom: łatwy Głosów: 0Ocena: 0.00
- 1 główka kapusty
 - 50 dag ziemniaków
 - 1 jajko
 - 3 cebule
 - 2 łyżki tłuszczu
 - 1 szklanka wywaru z warzyw
 - sól
 - pieprz
 
 
 |  | Opis przygotowania: Przygotować kapustę, ziemniaki zetrzeć na drobnej tarce, osączyć na sicie.
 Przesmażyć na tłuszczu cebule, połączyć z ziemniakami, dodać jajko, sól, pieprz i dokładnie wymieszać.
 Farszem napełnić liście i zawinąć.
 Ułożone w rondlu gołąbki podlać wywarem, dusić 60 minut.
 Podawać z ziemniakami, polane sosem cebulowym.(przepis na sos w moich przepisach)
 |  |  |  |  |  | Przepis został dodany przez:  termar |  | Przepis czytano już 5607 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |