|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Grog tradycyjny |
|
Poziom: łatwy Głosów: 3 Ocena: 4.67 Składniki: - 50 ml alkoholu (whisky, ginu, brandy, rumu lub araku)
- 3 łyżeczki cukru
- 0.5 cytryny
- 1 goździk
- szczypta cynamonu
- 150 ml wody
|
Opis przygotowania: Cukier rozpuścić w wodzie, wcisnąć do niego sok z cytryny, dodać przyprawy i alkohol. Podgrzać do wrzenia. Podawać bardzo gorący, w szklance z metalowym uchwytem. |
|
|
Przepis czytano już 5516 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|