| Żeberka w sosie miodowo-musztardowym | 
	|  | 
		| Składniki: Poziom:
  średniGłosów: 1Ocena: 5.00
- 2 kg żeberek wieprzowych
 - 4 łyżeczki Vegety Mix do grilla
 
 Sos:
 - pieprz
 - 2 łyżki miodu
 - słoiczek musztardy
 - świeży majeranek
 - 2 ząbki czosnku
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Żeberka tniemy na małe porcje i przyprawiamy Vegetą Mix do grilla. W naczyniu mieszamy miód, musztardę, pieprz, posiekany majeranek, roztarty czosnek.
 
 Tak przygotowanym sosem smarujemy żeberka i odstawiamy w chłodne miejsce na pół godziny. Żeberka opiekamy na grillu. Podajemy z sosem.
 | 
	|  | 
	| Sposób przygotowania:  Grillowane | 
	|  | 
	| Przepis został dodany przez:  renata5 | 
	| Przepis czytano już 9743 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |