|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Faworki ze schabu |  |  |  | Składniki:Poziom: średniCzas: 40 min.
 Porcji: 4
 Głosów: 0Ocena: 0.00
4 cienkie bitki schabowe , 200 ml śmietanki , czosnek , świeży koper okołó 1 łyżeczki , mąka ziemniaczana ,sól ,pieprz ,pparyka słodka ,1 łyżeczka masełka
 
 
 |  | Opis przygotowania: Bitki koniecznie ciennko rozbić i pokroić wzdłuż z dziurkąpo środku by zrobic faworka .Przyprawami opruszyc i delikatnie posypac mąką zmieniaczaną .Obsmażyć na obu stronach , dodać smietankę czosnek , maseło koper i dusić aż powstanie gęsty sos .
 |  |  |  | Opis / Uwagi: mąka ziemniaczana jest mniej wyczuwalna w sosie i nie przypada sie jak pszenna
 |  |  |  | Sposób przygotowania:  Gotowane |  |  |  | Przepis został dodany przez:  aniesie27 |  | Przepis czytano już 5630 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |