przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Cymes z marchwi

Poziom: średni
Głosów: 5
Ocena: 4.80
Składniki:
60 dkg marchwi,
15 dkg rodzynek,
10 dkg cukru,
10 dkg miodu,
cynamon do smaku.

Opis przygotowania:
Oczyszczoną i opłukaną marchew pokroić w kostkę i gotować w wodzie z dodatkiem cukru. Gdy marchew stanie się na wpół miękka dodać rodzynki oraz miód i gotować do miękkości i zagęszczenia. Dodać cynamon do smaku.
Region:  Kuchnia żydowska
Sposób przygotowania:  Gotowane
Przepis czytano już 13500 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin