|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Boczniaki smażone |
|
Poziom: łatwy Czas: 20 min. Głosów: 3 Ocena: 3.33 Składniki: - boczniaki - 50 dag
- cebula - 1 szt.
- olej - 5 łyżek
- sól
- pieprz
|
Opis przygotowania: Cebulę obrać, posiekać i usmażyć na oleju. Boczniaki umyć, osuszyć, dodać do cebuli, smażyć, aż się zrumienią. Przyprawić solą i pieprzem. |
|
Region: Kuchnia polska | Sposób przygotowania: Smażone | |
Przepis czytano już 11800 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|