przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Grzyby leśne pieczone

Poziom: b. łatwy
Czas: 40 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
30 dag podgrzybków/ prawdziwków
sól
szałwia

Opis przygotowania:
Oczyszczone grzyby przekroić na pół, przyprawić solą i siekaną szałwią. Wyłożyć na wytłuszczoną blachę. Piec ok. 20 min.
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis czytano już 8769 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin