przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Greckie pieczarki

Poziom: łatwy
Głosów: 6
Ocena: 3.67
Składniki:
1 kg małych pieczarek
15 dag owczego sera
10 dag czarnych oliwek
3 średnie cebule
2-3 ząbki czosnku
3-4 łyżki oliwy
pęczek zielonej pietruszki
sól, pieprz

Opis przygotowania:
Na rozgrzanej oliwie usmażyć pieczarki (ok. 10 -15 min.).Cebulę grubo pokroić, czosnek posiekać, razem z oliwkami dodać do grzybów po 8 min. smażenia. Przyprawić. Posypać pokruszonym serem i nacią.
Region:  Kuchnia grecka
Sposób przygotowania:  Smażone
Przepis czytano już 14040 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin