|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Pomidory faszerowane |  |  |  | Składniki:Poziom: średni Głosów: 0Ocena: 0.00
8 średnich pomidorów
 15 dag drobnego makaronu
 2 łyżki pesto
 19 dag białego sera
 łyżka oliwy
 filiżanka bulionu warzywnego
 
 
 |  | Opis przygotowania: Ugotować makaron, wymieszać z pesto. Rozgrzać piekarnik do temp. 225 stopni C. Umyć pomidory, ściąć kapelusze, wydrążyć miąższ. Posolić i posypać pieprzem wnętrze pomidorów, wypełnić farszem, przykryć. Naczynie żarooodporne wysmarować oliwą, ułożyć pomidory, wlać bulion. Gdy bulion zacznie wrzeć, zmniejszyć temp. do 180 stopni C. Zapiekać ok. 15 min.
 |  |  |  | Sposób przygotowania:  Zapiekane |  |  |  | Przepis czytano już 5350 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |