|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Jajecznica po amerykańsku |
|
Poziom: b. łatwy Głosów: 8 Ocena: 3.00 Składniki: - 8 jaj
- tłuszcz
- 150 g parówek cienkich
- 2 łyżki śmietany
- sól
- pieprz
- goździki
imbir i tymianek do smaku
|
Opis przygotowania: Parówki obrać z osłonek, pokroić w plastry, podsmażyć. Jaja umyć, wybić ze skorupek do naczynia, wymieszać ze śmietaną, wlać do parówek, dodać przyprawy i smażyć powoli, ciągle mieszając, aby równomiernie się ścięły. |
|
Region: Kuchnia amerykańska | Sposób przygotowania: Smażone | |
Przepis czytano już 14175 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|