Gorący garnek pełen jarzyn |
|
Poziom: łatwy Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - 500 ml bulionu warzywnego
- spora marchewka pokrojona w plasterki
- 20 dkg mrożonej fasolki (uprzednio rozmrozić)
- ćwiartka małej białej kapusty, poszatkowanej
- 4 średnie pieczarki pokrojone w plasterki
- średni pomidor obrany i pokrojony w kostkę
- niewielka cebula pokrojona w piórka
- łyżeczka posiekanej natki pietruszki
- sól i czarny pieprz do smaku
|
Opis przygotowania: Do trzylitrowego garnka wlać bulion i wsypać pozostałe składniki. Gotować na małym ogniu, aż warzywa będą miękkie. |
|
Region: Kuchnia australijska |
Sposób przygotowania: Gotowane |
|
Przepis czytano już 9590 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 1) |