|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Pitta z łososiem |
|
Poziom: łatwy Głosów: 1 Ocena: 1.00 Składniki: - 6 szt. pitty
- 300 g wędzonego łososia
- 6 jajek
|
Opis przygotowania: Ubić jajka w naczyniu. Umieścić je na patelni i podgrzewać stale mieszając, aż się usmażą. Przeciąć pittę, umieścić wędzonego łososia w kieszeni pitty i dodać usmażone jajka, podawać od razu. |
|
Region: Kuchnia grecka | |
Przepis czytano już 7003 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Twoje zdjęcie tej potrawy
Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy musisz być zalogowany/a. Rejestracja w serwisie jest bezpłatna. ZAREJESTRUJ SIĘ
|
|
|