przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Masło orzechowe I

Poziom: b. łatwy
Czas: 20 min.
Głosów: 3
Ocena: 3.67
Składniki:
- 200 g masła
- 100 g orzechów laskowych lub włoskich
- ew. szczypta cukru

Opis przygotowania:
Składniki masła smakowego dokładnie utrzeć w osobnych miseczkach i formować z nich kulki lub wałki, które po schłodzeniu pokroić w krążki. Można również za pomocą szprycy do kremów masło ozdobnie uformować i następnie schłodzić.
Przepis czytano już 7877 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin