Grillowany camembert |
|
Poziom: łatwy Porcji: dla 3-6 osób Głosów: 2 Ocena: 3.00 Składniki: - 3 serki camembert (mogą być z dodatkami lub czyste)
- 3 łyżki oliwy/oleju
- zioła prowansalskie / gotowa mieszanka ziół do grilla
|
Opis przygotowania: Camemberty najpierw obtoczyć oleju następnie dokładnie w przyprawach i szczelnie zawinąć w folię aluminiową. Ułożyć na grillu i po kilku minutach odwrócić. Serek jest gotowy gdy zmięknie. |
|
Opis / Uwagi: Podawać z surówką i świeżym pieczywkiem. |
|
Sposób przygotowania: Grillowane |
|
Przepis został dodany przez: kucharz |
Przepis czytano już 9656 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 1) |