przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Czekoladowy Obłoczek


Poziom: b. łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 40 ml Irish Cream np. Baileys
- 15 ml wódki
- 15 ml likieru czekoladowego
- 2 -3 gałki lodów waniliowych

Opis przygotowania:
Wlewamy wszystkie składniki do blender'a, lody waniliowe plus 2 łyżki kruszonego lodu. Mieszamy aż powstanie w blenderze puszysta pianka. Przelewamy do pucharku typu hurricane i dekorujemy wisienką.
Przepis został dodany przez:  mlynek
Przepis czytano już 5249 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin