| Galareta z kurczaka i golonki | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: łatwy Głosów: 1Ocena: 5.00
- 2 sztuki golonki
 - 2 nogi z kurczaka
 - liść laurowy
 - ziele angielskie
 - sól
 - woda
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Golonkę i kurczaka gotować razem ok 2 godziny, następnie mięso wyjąć rozdrobnić. Wodę z gotowania przecedzić, wrzucić mięso, dodać przyprawy, uzupełnić wodę i gotować jeszcze 1 godzinę. Wlać do słoików i salaterek. Jak ostygną włożyć do lodówki.
 | 
	|  | 
	| Opis / Uwagi: Bardzo dobra galareta nawet dla małych dzieci.
 | 
		|  | 
	|  | 
	| Przepis został dodany przez:  dorota82 | 
	| Przepis czytano już 9354 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 1) |