Bruschetta z pomidorami i mozzarellą |
|
Poziom: średni Głosów: 2 Ocena: 5.00 Składniki: - 1 bagietka
- 1 opakowanie Pomidorów krojonych z oliwą i czosnkiem Podravki
- 1 opakowanie Pomidorów krojonych z oliwkami Podravki
- 100g mozzarelli
- listki bazylii
- grubo mielony pieprz do dekoracji
|
Opis przygotowania: Przygotowanie: bagietkę pokroić w ukośne kromki, nałożyć na nie krojone pomidory, startą mozzarellę i pieprz. Przygotowane bruschetty zrumienić w nagrzanym piekarniku. Po wyjęciu udekorować liskami bazylii.
Rada: zamiast bagietki można użyć chleba razowego. |
|
|
Przepis został dodany przez: renata5 |
Przepis czytano już 8144 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |