przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Nadziewane pieczarki

Poziom: b. łatwy
Czas: 15 min.
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
- 6 dużych pieczarek
- 1 mała cebula
- ząbek czosnku
- łyżeczka masła
- plasterek szynki
- sól,pieprz,żółty ser

Opis przygotowania:
Cebule drobno posiekać, ząbek przecisnąć przez praskę, szynkę drobno posiekać w kostkę,ser bardzo drobno starkować, trzonki kapeluszy drobno pokroić, kapelusze odkroić. Cebule oraz czosnek podsmażyć na maśle. Dodać pokrojone trzonki oraz szynkę, doprawić solą i pieprzem i smażyć jeszcze chwilkę. Kapelusze napełnić farszem, posypać serem i piec w piekarniku 6-8 minut.
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis został dodany przez:  intruz
Przepis czytano już 4575 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin