| 
		
 
 
  | 
		
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	Amur pieczony w folii |  
	 |  
		Poziom: średni Głosów: 2 Ocena: 4.50  Składniki: 1 kg amura, 
tłuszcz do pieczenia, 
10 dkg cebuli, 
15 dkg pieczarek, 
natka pietruszki, sól, 
pieprz, 
tymianek i sok z cytryny do smaku.
 
  |  
	Opis przygotowania: Amura przygotowywać jak amura saute. Cebulę i pieczarki oczyścić, opłukać, pokrajać w paseczki, wymieszać z posiekaną natką pietruszki i przyprawami. Folię aluminiową wysmarować tłuszczem ułożyć rybę przekładając pieczarkami i cebulą, zawinąć starannie i upiec w gorącym piekarniku. |  
	 |  
	| Sposób przygotowania:  Pieczone |  	 |  
		| Przepis czytano już 14483 razy. |  
	 |  
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
  
  
  
Wasze komentarze  
	
  		
		 | 
		
										
						 
						
			 
 
 
 
  
			 
                        			
			 
		 | 
		 |