|
|
Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
Królik na ostro |
|
Poziom: średni Głosów: 12 Ocena: 3.42 Składniki: 800 g combra z królika,
100 g słoniny,
50 g musztardy z całymi ziarnami gorczycy,
sól,
pieprz.
|
Opis przygotowania: Comber umyć, osuszyć, oprószyć solą i pieprzem, a następnie wysmarować musztardą. Pozostawić w chłodnym miejscu na 2 h. Świeżą słoninę pokroić na cienkie plasterki i owinąć nią mięso. Włożyć tak przygotowany comber do brytfanki i piec przez 1 h w piekarniku nagrzanym do 180°C. Po upieczeniu zdjąć słoninę i polać mięso wytopionym tłuszczem. |
|
Sposób przygotowania: Pieczone | |
Przepis czytano już 24858 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | napisz swój komentarz (wpisów: 0) |
Wasze komentarze
|
|
|