przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Królik na ostro

Poziom: średni
Głosów: 12
Ocena: 3.42
Składniki:
800 g combra z królika,
100 g słoniny,
50 g musztardy z całymi ziarnami gorczycy,
sól,
pieprz.

Opis przygotowania:
Comber umyć, osuszyć, oprószyć solą i pieprzem, a następnie wysmarować musztardą. Pozostawić w chłodnym miejscu na 2 h. Świeżą słoninę pokroić na cienkie plasterki i owinąć nią mięso. Włożyć tak przygotowany comber do brytfanki i piec przez 1 h w piekarniku nagrzanym do 180°C. Po upieczeniu zdjąć słoninę i polać mięso wytopionym tłuszczem.
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis czytano już 24858 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin