przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pieczona cebula

Poziom: b. łatwy
Głosów: 0
Ocena: 0.00
Składniki:
3 cebule
ząbek czosnku
łyżka śmietany
łyżka tartego parmezanu (lub żółtego sera)

Opis przygotowania:
Cebule obgotować. Wydrążyć miąższ, posiekać go i połączyć ze zmiażdżonym czosnkiem, serem i śmietaną. Nadzieniem faszerować cebule i piec ok. 20 min.
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis czytano już 8478 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin