przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Papryka z pieczarkami

Poziom: łatwy
Głosów: 1
Ocena: 1.00
Składniki:
papryka żółta
papryka czerwona
papryka zielona
10 dag pieczarek
żółtko
ząbek czosnku
2 łyżeczki octu winnego
1/2 szkl. oliwy
1/4 łyżeczki musztardy
sól, pieprz

Opis przygotowania:
Papryki upiec w piekarniku, często obracając, obrać ze skórki, pokroić na cienkie paski. Pieczarki przekroić na pół, usmażyć na maśle, dodać paprykę i jeszcze chwilę smażyć. Przełożyć na talerz, polać sosem - zmiksować żółtka z musztardą, rozgniecionym czosnkiem, przyprawami, powoli dodając oliwę a potem ocet winny.
Sposób przygotowania:  Pieczone
Przepis czytano już 5623 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin