przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Pasta serowa z czosnkiem

Poziom: b. łatwy
Głosów: 4
Ocena: 3.00
Składniki:
20 dag twarogu
15 dag bryndzy
200 ml jogurtu naturalnego
2 łyżki oliwy
8 ząbków czosnku
sól, pieprz

Opis przygotowania:
Bryndzę dokładnie rozgnieść widelcem, dodać zmielony twaróg, dolewając stopniowo jogurt, ucierać wszystkie składniki na gładką masę
Region:  Kuchnia polska
Sposób przygotowania:  Na zimno
Przepis czytano już 8578 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin