Brzoskwinia faszerowana białym serem z orzechami |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 5 min. Porcji: 4 Głosów: 3 Ocena: 3.00 Składniki: - 4 połówki brzoskwiń z syropu
- 8 łyżeczek białego sera
- 4 łyżeczki rozdrobnionych orzechów pistacjowych
- pieprz mielony biały
- sól
|
Opis przygotowania: Ser utrzeć z rozdrobnionymi orzechami , pieprzem i solą . Zrobić 4 kulki i włożyć je w miejsca po pestkach w brzoskwiniach . Posypać z wierzchu odrobiną rozdrobnionych orzechów .Dekorować zieloną pietruszką . |
|
Opis / Uwagi: Szybka, elegancka , prosta i tania przystawka |
|
Region: Kuchnia polska |
Sposób przygotowania: Na zimno |
|
Przepis został dodany przez: babciagramolka |
Przepis czytano już 10615 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |