| Frytki z pietruszki | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: średniCzas: 30 min.
 Głosów: 0Ocena: 0.00
"	3 - duże pietruszki
 "	1 łyżka - oliwy
 "	sól gruboziarnista
 "	gałązka rozmarynu
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Pietruszkę umyć, obrać i wysuszyć. Pokroić w długie słupki. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posolić. Skropić oliwą. Dorzucić trochę igiełek rozmarynu. Wymieszać.   Upiec na złoty kolor w temp. 180 st. C.
 | 
	|  | 
	| Region:  Kuchnia polska | 
	|  | 
	| Przepis został dodany przez:  adam | 
	| Przepis czytano już 3227 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |