| Kurczak z jabłkami | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: średni Głosów: 3Ocena: 3.00
podudzia kurczaka-10szt
 jabłka kwaśne-3szt
 bazylia
 tymianek
 cynamon
 sól
 pieprz
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Części kurczaka myjemy i marynujemy  w przyprawach.
 Jabłka kroimy w ćwiartki(nieobieramy ze skórki)
 W blaszce do pieczenia układamy kurczaka i przekładamy ćwiartkami jabłek,całość obficie posypujemy cynamonem.
 Pieczemy w piekarniku 200 C ok.1h20min
 Polecam...
 | 
	|  | 
		|  | 
	| Przepis został dodany przez:  pieknykrzysztof | 
	| Przepis czytano już 4758 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |