|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Leczo z pieczarkami |  |  |  | Składniki:Poziom: łatwy Głosów: 11Ocena: 4.18
Ok. 1 kg pomidorów w zalewie,
 1 kg pieczarek,
 0.5 kg zielonej papryki,
 0.5 kg czerwonej papryki,
 4 cebule,
 koncentrat pomidorowy,
 natka,
 sól i pieprz.
 
 
 |  | Opis przygotowania: Cebulę posiekać, dusić na oleju, następnie dodać wody, pokrojone warzywa: paprykę, pomidory wraz z zalewą, a na końcu pieczarki. Pod koniec gotowania dodać przyprawy, koncentrat pomidorowy i natkę.
 Podawać z ryżem, lub pieczywem.
 |  |  |  | Region:  Kuchnia węgierska |  | Sposób przygotowania:  Gotowane |  |  |  | Przepis czytano już 19784 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 2) |  
 
 
 
 
 
 | ... Dodał/a kucharz dnia 2010-03-10 19:41:01
 
 wydaje mi się że surowe, ja zawsze daje surowe nawet i do zapiekanek
 
 
 |  | zapytanie Dodał/a ~monia dnia 2010-03-10 19:20:02
 
 czy pieczarki trzeba wcześniej podsmażyć, czy surowe dodać do cebuli, papryki i pomidorów ???
 
 
 | 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |