Pasta z łososia i Serka Wiejskiego lekkiego |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 15 min. Porcji: dla 6 osób Głosów: 1 Ocena: 5.00 Składniki: - 500g Serka Wiejskiego lekkiego
- 250g wędzonego łososia
- natka pietruszki
- sól, pieprz - do smaku
|
Opis przygotowania: Zmiksować serek wiejski i łososia do momentu uzyskania jednolitej masy. Dodać posiekaną natkę pietruszki. Doprawić solą i pieprzem - do smaku. Podawać z pieczywem białym lub razowym. |
|
Opis / Uwagi: Przepis pochodzi z opakowania Serka Wiejskiego lekkiego Piątnica. |
|
Sposób przygotowania: Na zimno |
|
Przepis został dodany przez: kucharz |
Przepis czytano już 10242 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |