Tosty cynamonowe |
|
Poziom: b. łatwy Czas: 15 min. Głosów: 0 Ocena: 0.00 Składniki: - pieczywo tostowe
- 3 jajka
- odrobina mleka
- sol, pieprz i cynamon do smaku
- olej do smażenia
|
Opis przygotowania: Rozbijamy jaja do miski, dodajemy do nich mleko oraz przyprawy, dokładnie mieszamy. Pieczywo tostowe maczamy w jajach i smażymy szybko na mocnym ogniu. |
|
Opis / Uwagi: Tosty te są doskonałą odmianą od naleśników czy omletów na śniadanie. |
|
Region: Kuchnia francuska |
Sposób przygotowania: Smażone |
|
Przepis został dodany przez: katarzynaszwarc |
Przepis czytano już 5829 razy. |
|
dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |
napisz swój komentarz (wpisów: 0) |