| Tosty z indykiem i ziemniakami | 
	|  | 
		| Składniki:Poziom: b. łatwy Głosów: 1Ocena: 5.00
- 30 dkg pieczonego mięsa indyka, pokrojonego w kostkę
 - 2 duże gotowane ziemniaki, pokrojone w plasterki
 - średnia dymka, posiekana
 - 200 - 250 ml sosu powstałego przy pieczeniu indyka
 - sól, pieprz do smaku
 - 4 grzanki z chleba tostowego,posmarowane cienko masłem
 - drobno posiekana natka pietruszki, do dekoracji
 
 
 | 
	| Opis przygotowania: Wymieszać delikatnie w rondlu indyka, ziemniaki, dymkę i sos. mocno podgrzać. Wyłożyć potrawę na grzanki i posypać obficie natką.
 | 
	|  | 
	| Region:  Kuchnia australijska | 
	|  | 
		| Przepis czytano już 6050 razy. | 
	|  | 
	|  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	|  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |