Cordon Bleu burger | 
	 | 
		Poziom: łatwy Głosów: 2 Ocena: 1.00  Składniki: - 1/2 kg mielonego mięsa wołowego 
- kilka plastrów miękkiego sera 
- kilka plastrów gotowanej szynki 
- sól i pieprz do smaku 
- bułki hamburgerowe 
- sałata lodowa 
- kilka plasterków pomidora
 
  | 
	Opis przygotowania: Wymieszać mięso z solą i pieprzem, podzielić na dwie równe części. Z jednej części uformować hamburgery. Na hamburgerach położyć plaster sera, szynki i przykryć hamburgerami uformowanymi z drugiej części mięsa. Zalepić boki, tak by nie było widać szynki i sera. Usmażyć po 4 min. na każdej stronie. Podawać w bułce hamburgerowej z sałatą, plastrami pomidora i ketchupem. | 
	 | 
	| Region:  Kuchnia amerykańska | 
	 | 
		| Przepis czytano już 9706 razy. | 
	 | 
	  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) | 
	  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |