przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Bażant z rożna

Poziom: trudny
Głosów: 1
Ocena: 5.00
Składniki:
- Bażant
- 100 g słoniny
- 100 g masła
- sól

Opis przygotowania:
Skruszałego bażanta oskubać, sprawić, opalić, wymyć i naszpikować słoniną, natrzeć solą, owinąć plasterkami słoniny, piec na rożnie ok. 30 min., polewając masłem. Zdjąć z rożna, odwinąć ze słoniny, podzielić na części, przełożyć do rondla i trzymać na małym ogniu pod przykryciem ok. 10 min., uprzednio polawszy masłem
Sposób przygotowania:  Grillowane
Przepis czytano już 7318 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)



Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
musisz być zalogowany/a.
Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
ZAREJESTRUJ SIĘ














strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin