przepisy kulinarne
  
Zapomniałem hasła





Bażant z rożna

Poziom: trudny
Głosów: 1
Ocena: 5.00
Składniki:
- Bażant
- 100 g słoniny
- 100 g masła
- sól

Opis przygotowania:
Skruszałego bażanta oskubać, sprawić, opalić, wymyć i naszpikować słoniną, natrzeć solą, owinąć plasterkami słoniny, piec na rożnie ok. 30 min., polewając masłem. Zdjąć z rożna, odwinąć ze słoniny, podzielić na części, przełożyć do rondla i trzymać na małym ogniu pod przykryciem ok. 10 min., uprzednio polawszy masłem
Sposób przygotowania:  Grillowane
Przepis czytano już 7317 razy.
 dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0)
 napisz swój komentarz (wpisów: 0)







Twój komentarz
Imię lub ksywka:*
Tytuł:*
Komentarz:*
(max. 2000 znaków)
Kod z obrazka:*











strona główna | dodaj do ulubionych           
kontakt    regulamin