|  | 
 
 
 | 
 
		Aby dodać ten przepis do Ulubionych musisz się zalogować.
	 
 
	| Gyros |  |  |  | Składniki:Poziom: średni Głosów: 5Ocena: 3.40
40 dkg karówki,
 oregano,
 słodka czerwona papryka,
 czosnek w proszku,
 olej,
 sól.
 
 
 |  | Opis przygotowania: Karkówkę pokroić na cienkie kotlety, rozbić tłuczkiem tak aby się prawie rwały. Wszystkie przyprawy wymieszać razem wedle uznania. Przekładać w naczyniu skrapiając olejem. Odstawić na noc w lodówce. Następnego dnia mięso kroimy w długie paseczki i smażymy na oleju. Szybko smażące się kawałki są gotowe do podania.
 |  |  |  | Region:  Kuchnia grecka |  | Sposób przygotowania:  Smażone |  |  |  | Przepis czytano już 12605 razy. |  |  |  |  dodaj swoje zdjęcie tej potrawy (zdjęć: 0) |  |  napisz swój komentarz (wpisów: 0) |  
 
 Twoje zdjęcie tej potrawy Aby móc dodać swoje zdjęcie do tej potrawy
 musisz być zalogowany/a.
 Rejestracja w serwisie jest bezpłatna.
 ZAREJESTRUJ SIĘ
 
 
 
 
 
 
 | 
 
 
 
 
 
 
 
 
 |  |