Kuchnia żydowska 1 - 26 z 26 |
Nazwa | Ocena |
Marcipanes - deser migdałowy | 5.00 (2) |
Kugel z rodzynkami | 5.00 (1) |
Tatar ze śledzia | 5.00 (3) |
Serowe kotleciki | 5.00 (3) |
Kugel z mąki | 5.00 (1) |
Cymes z marchwi | 4.80 (5) |
Kugel z makaronu | 4.50 (6) |
Karp po żydowsku | 4.50 (2) |
Maca | 4.29 (25) |
Bakłażany po żydowsku | 4.20 (5) |
Makaron zapiekany z twarogiem | 4.00 (6) |
Cymes | 4.00 (2) |
Wątróbka siekana | 4.00 (4) |
Ryba po żydowsku | 4.00 (7) |
Kugel | 3.69 (13) |
Amur po żydowsku | 3.67 (3) |
Szabasowy kugel ziemniaczany | 3.00 (4) |
Karp w galarecie | 3.00 (2) |
Żydowska sałatka warzywna | 2.83 (6) |
Czulent | 2.71 (7) |
Barszcz czerwony żydowski | 2.33 (3) |
Lin po żydowsku | 1.00 (1) |
Karp w galarecie I | 0.00 (0) |
Karp w galarecie z rodzynkami | 0.00 (0) |
Kugel z makaronu I | 0.00 (0) |
Zupa z kulkami macy | 0.00 (0) |
Strona: [1]
|